Stiri / noutati

16.11.2011
DATG - de acum si la Cluj

Din luna noiembrie 2011 tehnologia DATG pentru depistarea cancerului de san este disponibila - in premiera pentru Romania - in centrul medical Medreflex Line din Cluj Napoca, singurul centru medical care detine pana acum aceasta tehnologie revolutionara de diagnostic a cancerului de san
16.07.2011
Screening cancer de san la Cluj

In judetul Cluj va demara programul pilot de screening pentru cancer de san, potrivit declaratiilor facute de ministrul Sanatatii, Cseke Attila, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Targu Mures.

Ministrul a spus ca deocamdata Clujul este singurul judet din tara care poate oferi un program de screening profesional pe acest segment si a precizat ca deja exista un proiect pilot cu Institutul Oncologic de la Cluj -Napoca pentru demararea programului de screening de cancer de san, care va fi unul pilot. Clujul ar urma sa deserveasca mai multe judete, a subliniat Cseke Attila.

"Pentru Programul de screening de cancer avem alocata o suma si sper sa ii dam drumul pe o zona a Romaniei unde avem specialisti unde ne pot asigura un screening profesional. Daca vom avea specialisti si in alte zone, vom aloca si acolo. Avem un proiect la Institutul Oncologic Cluj, astfel incat pe aceasta zona a tarii sa implementam programul. Avem aproximativ 8 milioane de lei pentru acest program pilot cu specialistii de la Cluj. Este singurul care se pare ca poate fi viabil si vrem sa il implementam pe cateva judete", a declarat ministrul Sanatatii, Cseke Attila care a preciza ca este posibil ca anul acesta sa inceapa programul.

Ministrul Sanatatii a fost prezent la Targu Mures pentru a inaugura cateva cladiri modernizate ale Spitalului Clinic Judetean Mures, atat din bani europeni, cat si de la Ministerul Sanatatii si Consiliul Judetean Mures.

15.07.2011
Sonoelastograful

Sonoelastografia este o metoda moderna de diagnosticare a cancerului de san disponibila in mai multe centre medicale din tara. Sonoelastografia se efectueaza cu ajutorul unui ecograf special
12.05.2011
Cancerul de san - cauze posibile

Iata cateva dintre cauzele care pot duce in timp la aparitia si proliferarea cancerului mamar. Desi cauzele nu sunt stabilite cu exactitate, informatiile prezentate in acest articol sunt niste factori de risc ce pot fi pusi in legatura cu aparitia cancerului de san. Cititi mai multe in articolul despre factorii de risc in declansarea cancerului de san
11.05.2011
Despre DATG

Informatii despre DATG, metoda ultramoderna de diagnostic al cancerului de san inca din fazele incipiente ale aparitiei formatiunilor canceroase: articol despre DATGProgramari la consultatii:

0264 - 484555
contact@medreflexline.ro
  • Societatea romana de cancer Cluj
  • Termografie coloana
  • Salon de masaj Cluj
  • Ecografie Cluj
  • Masaj de drenaj limfatic
  • Masaj relaxare Cluj
  • Medicina estetica Cluj