Descrierea tehnologiei DATG

Metoda de diagnosticare a cancerului de san pe care o folosim in centrul nostru medical este DATG - Dynamic Angio-Termography. Aceasta metoda este deocamdata disponibila in Romania doar in centrul nostru medical.

DATG este o metoda revolutionara de diagnostic al cancerului de san si a fost dezvoltata in Italia de catre un renumit medic specialist chirurg si ginecolog, prof. dr. D. Montrucolli. Acest dispozitiv este mult mai evoluat decat orice alta forma de diagnostic termografic existent in momentul de fata.

Componenta principala a dispozitivului de angiotermografie dinamica o reprezinta o placa prevazuta cu un strat foarte subtire dintr-un material plastic special (18 x 24 cm), care incorporeaza cristale lichide obtinute prin nanotehnologie moleculara. Structura moleculara a cristalelor le permite acestora sa refracte lumina ambientala in spectrul rosu spre violet, in functie de caldura detectata de filmul de plastic atunci cand este plasat pe san. Imaginea pe care lumina o genereaza pe aceasta placa cu cristale lichide apare sub forma unor linii cu diametrul de cativa milimetri care reprezinta caracteristicile de baza ale fluxului sangvin de la nivelul sanului. Interpretarea corecta a acestor date conduce la stabilirea diagnosticului. Orice modificare care are loc in reteaua de vase sangvine a sanului este un semnal de alarma.

Angiotermografia dinamica - DATG, care este per ansamblu diferita de orice alta tehnica termografica (ea nu masoara caldura, ci furnizeaza informatii mai degraba calitative decat cantitative) a fost testata inainte de lansarea propriu-zisa pe aproximativ 7000 de paciente. Secondate de mai mult de o mie de biopsii, rezultatele testelor demonstreaza ca DATG poate nu doar sa diagnosticheze cancerul, ci si sa si localizeze leziunile pre-invazive ale sanului, facand astfel posibila prevenirea transformarii lor in cancer.

Caracteristicile fundamentale care stau la baza tehnologiei DATG sunt:

  •  Fiecare femeie are o retea unica a vaselor de sange de la nivelul sanului (la fel ca amprenta)
  •  In absenta modificarilor patologice, acest model de repartizare a vaselor de sange ramane constant de-a lungul anilor
  •  Modificarile patologice sunt independente de marimea si forma tumoriiProgramari la consultatii:

0264 - 484555
contact@medreflexline.ro
  • Societatea romana de cancer Cluj
  • Termografie coloana
  • Salon de masaj Cluj
  • Ecografie Cluj
  • Masaj de drenaj limfatic
  • Masaj relaxare Cluj
  • Medicina estetica Cluj